IMG_3593.jpeg

On Camera On Stage Träning

active-2548136_1920.jpg

Support för

Barn & Unga 

Screen Shot 2018-06-13 at 15.31.57.png

Fotografering

Business Meeting

Facilitering
Individuell & grupp

Videoproduktion

883db0d5e4d018ebaa3dcf92ae8ce0b4.jpg

Behandlingar

Bars™ & Facelift™

On Camera & On Stage Träning

“Det finns bara ett sätt att fånga din publik, var dig själv!”

- My Södergren

BEHÖVER DU ELLER DITT FÖRETAG ta plats på marknaden? Talar du inför andra eller använder kameran som ett verktyg? Kanske har du precis fått uppdrag att vara framför videokameran och inte har en aning om hur du ska göra?
Vill du trollbinda din publik?

Vår On Camera & On Stage Träning är unik i sitt slag! Den ger deltagarna tillgång till och utveckling av sina kapaciteter och förmågor. Så att de kan nå ut med sitt budskap, oavsett publik och plattform. 

Träningen ger deltagarna pragmatiska verktyg så att de blir trygga, professionella och kan vara autenstiska framför kameran.

Att vara autentisk är den i särklass viktigaste egenskapen hos en bra talare. 

Vi ger verktygen som ger deltagarna en oslagbar förmåga att bryta igenom dimman och “gå igenom kameran”. De kommer med största sannolikhet upptäcka talanger och kapaciteter de inte trodde att de hade. Och om någon tror att den är rädd att tala framför kameran eller publik, så kommer denne antagligen upptäcka att det inte är sant. 

Vi har många nöjda kunder, som till exempel Handelsbanken, Nordea, Pluspil Skolutveckling, Styrelseakademin med flera. 

"Jag har blivit tränad framför kameran väldigt många gånger! My gjorde något jag aldrig förut sett! Jag är djupt imponerad över hur hon fick ALLA styrelseproffs i gruppen att bli så mycket bättre! Henne vill vi ha mer av!"

Kamran Ghodsi, Producent Populate

Vi ser fram emot att höra från er och vi vågar lova att vi har något att erbjuda som ni inte kan vara utan!

***Vi hjälper er även skapa era videos, online-kurser och annan video-presence.*** 

"My faciliterade mig framför kameran när hon producerade mitt online hälsoprogram och jag har aldrig upplevt något liknande! Hon har en otrolig kunskap och ger verktyg som är mycket effektiva och lätta att använda,  

Hon är superskarp i att se var jag är fast och vad som behövs för att gå vidare.

Det var redan lätt för mig att vara framför kameran och förändringen som hänt nu är enorm! "

Pernilla Carrier, grundare och ägare Behandlingsteam Pernilla Carrier

 

Fotografering

En bild säger mer än tusen ord

VÅRA FOTOSESSIONER är unika då du får facilitering både innan och under fotograferingen, så att du kan slappna av, vara dig själv och ha kul framför kameran. 

 

När det är dig vi ser, blir dina bilder oemotståndliga!

Tänk om en fotosession skulle kunna förändra långt mycket mer än du kan föreställa dig?

 

Vill du förstärka din personlighet? Jag samarbetar med proffsiga Smink- och hårartisten Eleonor Bergman från Salong Ny Tid. Kontakta för prisuppgift. 

"...My har också gjort min hemsida, som jag är mycket nöjd med, samt fotograferat de foton och producerat de videos jag marknadsför mitt själv med. Hon fick mig att känna mig helt avslappnad, vilket gjorde att allt fick ett varmt och professionellt uttryckt, exakt det jag ville förmedla."

Lena Göthe, ägare Plus Pil Skolutveckling

Videoproduktion

Om du inte syns på video, syns du inte alls.

Att skapa en video kan nästan vem som helst göra nu för tiden.
Vi tror att om det görs professionellt, med bra ljus, ljud och bild, och med någon framför kameran som är tränad att vara autentisk och avslappnad, har en mycket större genomslagskraft.

Våra team är professionella inom sitt område självklart får den eller de personer som ska vara framför kameran, träning innan vi trycker på record. 

Resultatet är många nöjda kunder som till exempel 

 

Ecpat

Plus Pil Skolutveckling

Anna Ahlefeldt Kiropraktik

Author Lisa Henriksson

Behandlingsteam Pernilla Carrier

och många fler. 

"My har producerat båda mina presentations-videos med ett grymt resultat! Hon är inte bara professionell i att göra en snygg film, hon ställde också coachande frågor på vägen så att jag tvingades förtydliga mitt budskap. Jag fick hjälp i att kommunicera med tydlighet och målmedvetenhet utifrån vad jag ville att mina mottagare skulle höra.

Det ger stora resultat att arbeta med My eftersom hon har styrkan att kunna bidra till både innehållet och och utformandet!  Jag är SÅ nöjd!!"

Lena Göthe, ägare och konsult, Plus Pil Skolutveckling.


 

Support & Mentorskap för Barn och Unga

"Alla barn och ungdomar har unika talanger och kapaciteter som, när de blir sedda som de är, erkända och utvecklade, är våra viktigaste tillgångar för att bygga en hållbar framtid." 

My Södergren 

VIA ETT UNIKT SAMARBETE MED YuBe AB och frivilliga sponsorer erbjuder vi gratis support och mentorskap för barn och unga. 

För varje 750 kronor som skänks får ett barn eller ungdom en möjlighet att komma till oss för en timmas gratis support! Av 750 kronor går 200 kronor till kostnader för lokal, 475 kronor gå till bidrag till den som ger supporten och 75 kronor till YuBe foundation som stödjer ungdomars framtidsdrömmar. 

Vill du bidra till att barn och ungdomar får chans att må bättre, kunna hantera stress och få bättre resultat i skolan samt vara den unika människa dom verkligen är?

Sätt in ditt bidrag via Swish nu och märk betalningen med ditt namn och din email så vi kan kontakta dig. Vill du att vi fakturerar dig eller veta mer om möjligheterna? kontakta oss 

Det handlar inte om att hjälpa. Det handlar om att stärka de unga att veta att de är kapabla att välja, att skapa det liv de vill ha.
Vi ger faciliterande samtal, Access Bars™ och andra behandlingar samt Mentorskap där resultaten blir mindre stress, ökad självkänsla och framtidstro. Mer lätthet att hantera och kommunicera med omvärlden, få bättre resultat i skolan och ha tillgång till mer lycka och glädje.

Utgångspunkten är alltid, att de får vara och bli sedda för den de är.

Vi tar emot på Pinto & Co, Nybrogatan 64, Östermalm i Stockholm samt YuBe AB, Hornsgatan 114, Söder Stockholm.

Faciliterande samtal och mentorskap sker på ovanstående adress och vid behov även online. 

Finns det behov där du bor? Kontakta oss så gör vi vad vi kan för att hitta en möjlig-görare nära dig!

 

"Innan jag började sessionerna med My hade jag svåra ångestanfall och var ofta mycket stressad. Jag visste inte hur jag skulle hantera attackerna och stressen på ett sätt som förändrade det. Efter två sessioner med My var ångesten mycket mindre och nu, efter fyra sessioner, är den i stort sett borta. Jag har fått verktyg som gjort att jag är mycket bättre på att hantera samt vara kring stress utan att göra det mitt. Jag har börjat ta hand om mig själv. Folk säger att jag lyser igen!
Jag rekommenderar andra att gå till My! Det har hjälpt mig så mycket!

Angelia, skolelev15 år

Behandlingar

Would you like to be stress free? 

ACCESS BARS™ är mycket stress-reducerande och genom en lätt beröring av särskilda Bars-punkter förbundna runt och genom huvudet, tillåts hela du till djup avslappning, samtidigt som låsta tankebanor och beteendemönster börjar frigöras. Det kan beskrivas som att lägga datorns skräpfiler i papperskorgen och trycka på delete. Nya möjligheter får nu plats. 

Under en Bars-session får du mycket lätt beröring på 32 punkter på ditt huvud. Allt du behöver göra är att ligga ner och ta emot. 

Metoden har beprövade internationella resultat sedan snart trettio år och används i alla åldrar. Den uppskattas och rekommenderas av psykologer, lärare, kuratorer, kroppsterapeuter och företagsledare då den fungerar fristående, men samtidigt är ett dynamiskt komplement som stärker övriga metoder inom fysisk behandling, träning, coaching, terapi, beroendebehandling, instudering, innovation och ledarskap.

Många upplever att det distraherande tankebruset tystnar och att de sover djupare. Du blir avslappnad och orkar mer både fysiskt och psykiskt, samt får nya och vidgade perspektiv på tillvaron. Det påverkar i sin tur hela din hälsa, ditt familjeliv och dina relationer – inklusive den med din kropp, ditt sexliv, ditt arbetsliv, din kreativitet och din livslust. Många berättar om ökad självkänsla, större självförtroende, ett bättre allmäntillstånd med mindre stressreaktioner och färre förkylningar till fullkomlig smärtlindring, lättare graviditet och födsel, effektivare beslutstagande, lugnare konfliktbemötande, lättare skolgång och studier samt ökat pengaflöde. 

Tid: 90 minuter. 

Kostnad: 1500 kr 

"Jag har fått Bars och supportande samtal av My tre gånger och redan efter första gången blev min ångest mindre intensiv, efter andra gången kunde jag känna av stressen, men ångesten bröt aldrig ut. Livet blir liksom lättare och jag vet att dom runt omkring blir påverkade positivt av min förändring. Jag önskar att alla barn och ungdomar skulle få den här möjligheten så att alla får chansen att må bra på riktigt! "

Anders, skolelev14 år

------------------------------------------------------------

ACCESS FACELIFT™ är ett underbart och mycket effektivt sätt att vitalisera och föryngra ditt ansikte och din kropp. Behandlingen backa spår och tecken på åldrande i ditt ansikte och kropp, utan operation, injektioner eller piller. 

Under en Facelift-session får du mycket behaglig beröring på övre bröstkorg, hals, ansikte och huvud. Du kommer inte bara se yngre ut, du kommer känna dig full av energi, ha mindre dömande om dig själv och lättare att "show up" i världen.

Tid: 90 minuter. 

Kostnad: 1500 kr 

"After receiving an Access Facelift treatment a couple of days in a row, I felt and looked more energised and my lines were smaller. The most amazing thing was that a "age mould" on my chest disappeared."

Katarina W, Sweden 

"I had a lot of problems with my teeth and now its like my mouth is matching the rest of my system. I´ve been showen that my body can readjust to anything it would like to be." 

Shannon, Australia

facilitering

individuell eller i grupp

Ibland är en fråga utan slutsatser allt som behövs för att dörren till förändring ska öppnas.

DESSA TRANSFORMERANDE sessioner är för dig, din arbetsgrupp, dina relationer eller livet i största allmänhet.  Du blir mer medveten om det du vet och är kapabel till, samt vilka mönster du hittills verkat utifrån och vad du behöver välja för att få till förändring. Du får tydliga och lätt-applicerade verktyg som du kan använda för att skapa en skillnad, i ditt dagliga liv, i alla områden. 

Jag använder mig av frågor och olika redskap för att du ska kunna släppa taget om det som inte är sant för dig längre och skapa den verklighet du önskar.

"Att bli faciliterad av My är lekande lätt samtidigt som hon fått mig att se och skruva bort många onödiga låsningar i mitt liv. Även dom tyngsta och allvarligaste ämnen kan hon komma nära, med respekt, allvar och glädje på samma gång. Hon har hjälpt mig se mer av vem jag är. Hon är som bubbel i livet och jag är glad och tacksam för alla möten med henne."

Catrin DItz, MD, Årets Chef 2016

"Behöver du guidning när livet känns utmanande och hjälp med att få klarhet och insikt om dig själv och din situation? 

Vill du få till bestående förändringar i ditt liv och känna härlig energi flöda igenom dig? Gå till My - hon är helt fantastisk på det!"

Edvind Nygaard, grundare och medskapare av Swish

EXPANDING YOUR BUSINESS. Din business är en egen och levande organism som precis som du, mår bra av och expanderar av val som är givande och närande. 

I dessa faciliterande samtal, i grupp eller enskilt, får du lära dig hur du kan ha ett annorlunda förhållningssätt till din business, hur du kan få den att expandera genom att ställa frågor och lära dig lyssna till vad den ber om.

Först när du blir ett verktyg för din business kan du på riktigt hjälpa den att nå dit den vill. 

Ditt liv är din business så precis som du skapar ditt eget liv kan du lära dig att skapa din business också. 

 

 
 
 
 
 
 
Boka 
MyHDByStephanieRichardson-8521_edited.jp

Tack för din förfrågan! Vi hör av oss snarast.